info@marianfranken.nl | + 31 (0)6 13342926

Marian

Ik ben geboren en getogen in Zundert. Al vele jaren getrouwd met Jan en samen hebben we drie, inmiddels volwassen, kinderen.

Ik kom uit een zelfstandige gezin en heb zelf samen met mijn partner ook altijd een eigen bedrijf gehad. In 2007 heb ik ruimte gecreëerd voor mezelf en ben ik mijn passie gaan volgen. Dit heeft geresulteerd in mijn eigen onderneming: Marian Franken Coaching en Training. Hierin coach ik mensen op persoonlijk en professioneel vlak. Tevens ben ik als coach actief in familiebedrijven en geef ik trainingen en workshops.

Lees meer

“Leef je passie!”

Marian

Mijn kennis heb ik verworven middels opleidingen psychologie, levenscoach, kindercoach, hooggevoeligheid, traumaverwerking en vele andere… Ik ben door het leven geschoold in het zelf aangaan van levensthema’s. Ik versta de kunst van scherp luisteren, blijven bij wat er is, helder waarnemen van wat er speelt.

Uiteraard neem ik mijn eigen levenservaring als vrouw, ondernemer, partner en moeder mee tijdens het begeleiden van mensen. Mensen bewust laten worden van wat er speelt om van daaruit keuzes te kunnen maken die bij ze passen, dat maakt me blij! Als mensen goed in hun vel zitten draagt dat automatisch bij aan een mooiere wereld.

858

Marian staat voor:
stevig, rust, humor, daadkracht, vertrouwen, respect en betrokken.